Reptes de la democràcia al Segle XXI:
Present, futur, fiscalització i media:
Geopolítica Post Afganistan

El dia 23 de setembre del 2121 la Fundació Internacional Olof Palme juntament amb l’Institut de Ciencies Polítiques i Socials i el CIDOB van dur a terme un seminari debat sobre la situació a Afganistan.

Van asistir-hi diversos experts i personalitats d’alt nivell com Miguel Ángel Ballesteros, Director Seguretat Nacional. Pres. Govern d’Espanya; Ana Ballesteros, Investigadora associada del CIDOB; Camilo Villarino, Diplomàtic; Xavier Mas de Xaxàs, Corresponsal diplomàtic de La Vanguardia; Luis Andrés Bárcenas, Tinent Coronel. També van assisir per videotrucada Manuel Montobbio, Ambaixador d’Espanya i Mariano Marzo, Càtedra UB Fundación Repsol en Transició Energètica.

Durant el seminari es van tractar temas com: El món després d’Afganistan, la situació geopolítica i els drets humans al país i la implicació d’Afganistan en defensa.

Luis Andrés Bárcenas, Tinent Coronel
juntament amb la Presidenta de la FIOP, Anna Balletbò.

 

Miguel Ángel Ballesteros, Director Seguretat Nacional. Pres. Govern d’Espanya
juntament amb la Presidenta de la FIOP, Anna Balletbò.