La Fundació Internacional Olof Palme rehabilita una escola a Kudsaya

La Fundació Internacional Olof Palme ha rehabilitat una escola per nenes a la zona de Kudsaya, àrea coneguda com a rural Damasc. La Fundació ha disposat de l’ajuda de la seva contrapart, Première Urgence Internationale amb la que col·labora estretament per millorar la situació dels nens, nenes i adolescents víctimes de la guerra de Síria.

Kudsaya es una localitat a uns 30 km de Damasc amb 33.571  habitants que ha passat 4 anys assetjada. Les escoles de Kudsaya, en total 9, van rebre els impactes de morters durant el conflicte. La instal·lació rehabilitada es una escola secundària per noies que disposa de 10 aules i atén a un miler de nenes ja que fan dos torns.

Malgrat que la zona no està del tot pacificada, els cursos han pogut ser represos per tornar a la normalitat als infants que havien vist interrompuda la seva formació.

La Fundació Internacional Olof Palme també recolza el camp d refugiats Dalhamiyeh al Líban, a la zona de la Bekaa de 250 persones i ha facilitat la rehabilitació d’un centenar de tendes instal·lant lones noves ja que les d’ACNUR, que tenen una vida de 6 mesos, portaven més de 4 anys sent utilitzades.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *