XXII Trobada d’Economia a S’Agaró

Catalunya Espanya: Palanques pel Creixement

Durant els dies 24 i 25 de novembre de 2017 es va celebrà la XXII Trobada d’Economia a S’Agaró a l’Hotel S’Agaró (municipi de Platja d’Aro).

Entre els ponents destaquen Soraya Sáenz de Santamaría, Vicepresidenta del Govern d’Espanya; Luis de Guindos, Ministre de Economia, Indústria i Competitivitat; Jose Luis Bonet, president de la Cambra de Comerç d’Espanya; Manel Perez, director de La Vanguardia; Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona; Blanca Treviño, presidenta executiva de Softtek, Ramon Casilda, assessor de la presidència de BT Global Services per América Llatina; Miquel Iceta, primer secretari del PSC i Santi Vila, ex conseller de la Generalitat.

La Trobada està organitzada per la Fundació Internacional Olof Palme, la Cambra de Comerç de Barcelona i el diari La Vanguardia, compta amb el patrocini de Caixabank, la Fundació Mobile World Capital Barcelona, el Consorci de la Zona Franca i Abertis i la col·laboració de l’Ajuntament de Platja d’AroFreixenet i Hotel S’Agaró.

 

Programa_XXII Trobada_cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *