Christian Rodríguez, CEO i fundador de ByHours, a l’esmorzar-debat del Grup de Confiança de la FIOP

l passat dia 1 de febrer de 2018, Christian Rodríguez, CEO i fundador de ByHours, va ser el convidat a l’esmorzar-debat del Grup de Confiança de la Fundació Internacional Olof Palme celebrat a l’Hotel Sagrada Família de Barcelona.

A l’inici de la seva intervenció, Christian Rodríguez va explicar la creació de la seva startup per solucionar, segons ell, el buit en el mercat del sector de viatges i que deixava sense cobrir les microestades en hotels. ByHours és la proposta perquè el client pugui reservar hores d’hotel en packs de 3, 6 i 12 hores.

La oferta va dirigida principalment a empresaris que han de desplaçar-se i també a altres tipus de clients com pacients sanitaris i persones que viatgen per oci.

Segons el Senyor Rodríguez, el projecte ByHours està vinculat a la “revolució digital” que es viu actualment. Va citar sis factors per l’èxit de la seva empresa:

  1. Acceptació per part de l’usuari, que estableix la demanda.
  2. Acceptació per part del proveïdor, que estableix la oferta.
  3. Acceptació per part de l’intermediari o distribuïdor, ByHours.
  4. Legislació oberta a legalitzar aquests tipus d’ofertes.
  5. Complicitat de grans agents del mercat com ara les asseguradores o els bancs.
  6. Ús de la tecnologia per seguir innovant en la digitalització del mercat.

Per exemplificar aquests sis punts, Christian Rodríguez va citar exemples tan populars com Über, edreams, Facebook o Amazon.

Per finalitzar l’esmorzar-debat, es va obrir un torn de paraula a tots els assistents, que va generar un debat molt interessant sobre la creació de teixit econòmic, la precarització del treball o la creació de llocs de treball altament qualificat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *