VIII Seminari sobre Populisme i Xenofòbia

El proper 7 de novembre a les 16:30 la Fundació Internacional Olof Palme organitza, juntament amb la Fundació Rafel Campalans el VIII Seminari sobre Populisme i Xenofòbia, que en aquesta edició tractarà sobre Eleccions Europees: El gran Salt de la ultradreta.

Entre els ponents estaran presents Anna Balletbò, presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme; Esther Niubó, directora de la Fundació Rafael Campalans; Josep Lluís Micóvicedegà acadèmic de la Facultat de Comunicació Blanquerna-URL; Xavier Casals, professor d’Història de la Universitat Ramon Llull; Xavier Vidal Folch, periodista d’El País, Rosa Massagué, periodista d’El Periódico i Javier López, eurodiputat.

L’acte es celebrarà a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals  de la Universitat Ramon Llull, C/ Valldonzella 12, Barcelona. 

L’entrada es gratuïta però cal confirmar l’assistència a info@fiop.net

Programa Seminari extremisme

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *